NOVETAT: Finalitzat el XXIII Open amb la victòria de Marc Marco per 6-2 6-1 a Mario Navarro (Absolut).

Resultats 1º Ronda Ranking

martes, 10 de marzo de 2009

Benvolguts participants al ranking 2009 del Sa Pobla Tenis Club.
És deure informar-vos de les novetats de la primera ronda del ranking que s'està acabant de celebrar aquesta setmana. Primer de tot, dir-vos que hi ha penjat els resultats de les partides que s'han celebrat fins a dia d'avui a l'apartat "resultats del ranking 2009" que hi ha al menú de la dreta de la pàgina web. Si al clicar damunt no s'obre l'arxiu, guardau-lo i posau "abrir con excel" i l'arxiu s'obrirà sense cap problema.
La següent qüestió, és la dels resultats. Com veureu no tenim tots els resultats "numèrics" de totes les partides però si el nom del guanyador d'aquestes. No ens fa falta saber el resultat exacte de les partides però si el nom del guanyador. Com haureu vist, el nom del guanyador està resaltat amb color groc, i d'aquesta manera es sap qui ha estat el guanyador. El problema ve si hi ha partides que no hi cap nom en groc. Això vol dir o què s'ha de disputar durant el que queda de setmana o que no s'ha informat del resultat. Si algú veu que alguna de les seves partides no hi ha resaltat el guanyador que es posi en contacte (el que l'ha guanyada) amb algun responsable del ranking i li faci saber quin va ser el resultat, ja que en cas contrari es donarà per perduda la partida als dos jugadors, tal i com ve anunciat a les regles.
També aprofitam per informar-vos que aquesta setmana és la darrera per fer les partides aplaçades d'aquesta primera ronda, ja que la pròxima s'entregaran els fulls amb la nova classificació i les següents partides.
Bona sort a tots...i que guanyi el millor!!!

0 Comments: