NOVETAT: Finalitzat el XXIII Open amb la victòria de Marc Marco per 6-2 6-1 a Mario Navarro (Absolut).

Finals del Social 2008

miércoles, 14 de enero de 2009

El passat 20 de desembre es va disputar l'esperada final del torneig social en categoria absolut masculí, que va ser disputada per en Toni Martí i en Joan Antoni Llabrés. La final no va defraudar als assistents al partit ja que va ser un partit molt disputat entre dos grans jugadors que va tenir un resultat final molt ajustat a favor de'n Toni Martí de 7/6 i 6/3. El resultat parla per si sol de la duresa d'aquest partit pels dos jugadors.
A banda d'aquest partit es va disputar totes les altres finals del social, on podríem destacar la victòria en la categoria de dobles de la parella formada per Andreu March i Joan Antoni Llabrés que van derrotar a Martí Cerdó i Miquel Forteza. En categoria Absolut femení Laura Villalonga va derrotar a Mª Antonia Gomila en un partit que va durar més de dues hores. Per acabar, en la categoria de veterans, Pere Bestard guanyà el torneig després de derrotar en un partit disputadíssim a Damià Amer. Com veiem cap final va deixar res a desitjar pel que fa a nivell de tenis i això es va notar durant els partits.
Esperem posar més imatges de les altres final tan aviat com les tinguem i així pogueu gaudir d'algunes de les millors fotografies d'aquest dia tan esperat. Des del club volem agrair-vos la vostra assistència durant tot el torneig i de passada esperar que hagueu tengut una bona entrada d'any. Moltes gràcies a tots i fins aviat!!

0 Comments: